woensdag 25 juli 2018

Vallis Dress Sofilantjes


Vallis

Sofilantjes heeft weer 2 prachtige nieuwe patronen uitgebracht. En ik had deze keer de eer om het damespatroon te mogen testen!

Het is een heerlijk ultiem zomerjurkje wat zeker nu we in een hittegolf zitten heel goed van pas komt en heerlijk luchtig draagt. 

Het patroon is er voor dames en voor meisjes en heeft vele opties.
En je kunt er een tuniek of een jurk van maken.

Ik kreeg de tuniek toegewezen met rok optie B.
Dit is een soort van zakdoek rok. 


Het heeft een lagere ruguitsnijding en er zijn zakken toegevoegd.


Ik gebruikte voor deze tuniek de mooie stof van Fiona Hewitt Poppy Love. 

Ik maakte 4 versies, 1 tuniek zoals toegewezen en 3 jurkjes
. Ik ben meer een jurkenmeisje;)
En nu het zo warm is in Nederland komen deze jurkjes hier heel goed van pas.

Hieronder wil ik graag nog mijn 3 andere versies laten zien.


Deze zwarte versie met flamingo's is de versie met de halve cirkelrok.Deze versie maakte ik van een mooie digitale tricot welke ik kocht bij Droomstoffen. Ook deze laatste jurk is gemaakt met rok optie B en is de zogenoemde zakdoekrok. Op deze jurk ben ik het meest trots. Dit was mijn final test jurk en deze stof vind ik werkelijk prachtig.
Ook deze mooie digitale tricot komt van Droomstoffen.

Het geweldige Vallis patroon is nog tot donderdag 26-7-2018 in de sale voor een heel aantrekkelijke prijs. Ga gauw naar www.sofilantjes.com en sla je slag! Dan kun je nog deze week genieten van de ultieme sofilantjes zomerjurk!

Bedankt Anne dat ik dit geweldige patroon mocht testen. En voor je vertrouwen in mij. Ik heb er enorm van genote. Bedankt!

4 opmerkingen:

 1. Mooie voorbeelden gemaakt! De tuniek vind ik ook erg leuk maar inderdaad geloof ik dat je meer van de jurkjes bent. Die je ook altijd goed staan. Maakt niet uit wat je aantrekt eigenlijk;) De diverse stoffen laten zien dat het een patroon met veel mogelijkheden is. Fijne zomervakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alle 4 de versies vind ik prachtig, zo vrolijk die eerste en laatste en de donkere zijn zo mooi chique en toch alle dagen te dragen! Je mag trots zijn op je creaties!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige exemplaren heb je gemaakt! Ze staan je stuk voor stuk even mooi! Ik heb het patroon inmiddels ook in bezit, al wordt het niet meer voor deze zomer dat ik het patroon ga gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen